Lisansüstü Eğitim Kayıt Bilgileri

Uygulamalı Ekonomi ve Finansal Analiz (YL) (İngilizce) programına öğrenci alımı için Yabancı Uyruklu Adayların kesin kayıt işlemleri 2 (iki) aşamalı olarak tamamlanmaktadır:

1.Aşama: Ücret yatırılması.

Adaylar Türkiye’nin her yerindeki Ziraat Bankası ATM’lerinden , Ziraat Bankası Mobil Uygulama ve Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı üzerinden sırasıyla Ödeme İşlemleri / Eğitim Sınav Ödemeleri / Üniversite Harç Ödemeleri / Kütahya Dumlupınar Üniversitesini seçtikten sonra öğrenci numaralarını (sonuç açıklama sisteminde yer almaktadır.) kullanarak ödeme işlemini gerçekleştirebilirler.

2. Aşama: Kesin Kayıt için istenilen evrakların şahsen veya noter onaylı vekalet ile Lisansüstü Enstitü Müdürlüğüne teslimi.

-Harç Dekontu

-Diploma : T.C. Adalet Bakanlığına bağlı noterler tarafından onaylı kopyası ve onaylı Türkçe tercümesi.

-Not dökümü (transkript) belgesi: T.C. Adalet Bakanlığına bağlı noterler tarafından onaylı kopyası ve onaylı Türkçe tercümesi.

-Pasaport: T.C. Adalet Bakanlığına bağlı noterler tarafından onaylı kopyası ve onaylı Türkçe tercümesi.

-Okul Tanınma Belgesi: TC Yükseköğretim Kurulundan alınan Okul Tanınma Belgesi (varsa) (kayıt belgelerinin tesliminden en geç 15 gün içerisinde).

-Oryantasyon Ücreti Dekontu600 TL (Altı Yüz TL) Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezine ait TR830001000179350644665051 numaralı hesaba yatırılarak ve Öğrenci İşleri Birimine teslim edilecek.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2022, Cuma